Produkter for hvit sjokoladepulver kaffe (7)

Ren Arabica Kaffe - Guatemala Kaffe

Ren Arabica Kaffe - Guatemala Kaffe

De rene Arabica-kaffene fra Guatemala er blant de fineste i verden. Kilde fra økologiske plantasjer, avslører denne rene Arabica delikate fruktige noter under risting.
Demineralisert mysepulver - WP Demi

Demineralisert mysepulver - WP Demi

Demineralisert myseproteinpulver (WP Demi) er myseproteinpulver med redusert mineralinnhold, dette produktet er perfekt for spedbarnsformler og helseorienterte matapplikasjoner.
Helmelkpulver (FCMP)

Helmelkpulver (FCMP)

Helmelkpulver er et melkeprodukt laget ved å fordampe fersk, pasteurisert helmelk. Produktet kalles også helmelkpulver avhengig av region. Helmelkpulver har mange bruksområder i næringsmiddelindustrien. Det brukes hovedsakelig i godteriproduksjon, sjokolade og iskrem, samt i bakeriindustrien. Det brukes også i produksjon av frosne matvarer, melkebaserte drikker, hurtigsupper, osv.
Økologisk rørsukkerpulver

Økologisk rørsukkerpulver

Opprinnelse og historie for sukkerrør Sukkerrør er en forfedret kultivert art av sukkerrør. Det ble først dyrket av austroneserne i maritim Sørøst-Asia for omtrent 5000 år før Kristus. Takket være en forhistorisk migrasjon til sjøs, utvidet austroneserne sine territorier fra Madagaskar til Hawaii frem til 1500 f.Kr. Og under disse migrasjonene kom sukkerrøret med. Sukker ble først laget av sukkerrør i Nord-India. Fra det 8. århundre spredte muslimer og arabiske handelsmenn sukkerrør rundt om i verden. I middelalderen var sukkerrør et statussymbol på makt i Europa og ble regnet blant de sjeldne og dyre krydderne. Hvordan lages sukkerrør (pulver)? Sukkerrør kan komme i ulike former. Avhengig av mengden melasse som filtreres ut av det primære produktet, blir fargen på sukkerrøret lysere og lysere. Melasse er et produkt som blant annet brukes i rugbrød og lakris. Sunne egenskaper ved sukkerrørpulver og anvendelse…
Skummet Melkpulver (SMP)

Skummet Melkpulver (SMP)

Skummet melkepulver (SMP) er et melkeprodukt laget gjennom fordampning av fersk, pasteurisert skummet melk i spraytørkeprosessen. SMP er en allsidig ingrediens med høy dispergerbarhet og løselighet i vann, noe som gjør det til et ideelt valg for bruk i industriell produksjon. Dens brede spekter av applikasjoner inkluderer produksjon av melkeprodukter som yoghurt, melkebaserte drikker, osteanaloger, desserter, krem til kaffe og te, samt UHT-melk. SMP har en holdbarhet på omtrent 12 måneder. Dens håndterbarhet og flytbarhet sikrer høy kvalitet på sluttproduktet i ulike sektorer.
Økologisk rør sukkerpulver - Økologisk rør sukkerpulver

Økologisk rør sukkerpulver - Økologisk rør sukkerpulver

Opprinnelse og historie av Rørsukker Rørsukker er en art av sukkerrør som er dyrket fra eksisterende forfedre. Den ble først dyrket av austronesere i maritim Sørøst-Asia, rundt 5000 år før Kristus. Takket være en forhistorisk migrasjon over havet utvidet austroneserne sine områder til 1500 f.Kr. fra Madagaskar til Hawaii. Og under disse migrasjonene kom rørsukkeret med. Rørsukker ble først brukt til å lage sukker i Nord-India. Fra det 8. århundre ble rørsukker videre spredt over verden av muslimer og arabiske handelsmenn. I middelalderen var rørsukker i Europa et statussymbol på makt og ble ansett som en sjelden og kostbar krydder. Hvordan lages Rørsukker (pulver)? Rørsukker kan forekomme i forskjellige former. Avhengig av mengden melasse som filtreres ut av råproduktet, blir fargen på rørsukkeret gradvis lysere. Melasse er et produkt som bearbeides i blant annet r...
Demineralisert myse (DEMI)

Demineralisert myse (DEMI)

Demineralisert melkepulver (DEMI) lages ved å fjerne en del av mineralene fra flytende søtmyse. Avhengig av formålet kombineres mange teknikker: ionebytte, elektrodialyse, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. tilbyr et bredt spekter av demineraliserte pulvere i henhold til kravene til: - 20% demineralisert melkepulver - et flott fyllstoff uten oversaltet smak, - 40%, 50% demineralisert melkepulver - mest populært for sjokolade- og bakervarer, - 70% demineralisert melkepulver, - 90% demineralisert melkepulver. Demineralisert melkepulver (90% demineralisering) brukes ofte i produksjonen av melkebasert babymat. Det muliggjør produksjon av en sammensetning nærmere morsmelk.